tisdag



hej bloggen
saknar mitt blond hår nu! shit! imorgon drar jag till liseberg, så jävla roligt. dagen har varit slapp. Jag sob ju hos nadia och vi gick upp fem. Åkte och jobbade, idag var det lite slappare än igår. Nu är jag hos emeliev. Vi har ätit pizza och sen så var vi på ica och växlade pengar.. Och köpte godis tills imorgon. Vi ska gå ut och gå snart och sen duscha och fixa oss inför kvällen. Imorgon upp och fixa sig inför liseberg!!
ha en super kväll. Jag älskar dig oskar.


måndag.


hej bloggen.
Idag har jag inte gkort mycket eller.. jag har sommarjobbat vaknade fem och började jobba klockan sju och sen var jag klar klockan fyra. Sen så har jag under dagen/kvällen gjort typ ingenting kollat på fotboll och sådärImorgon ser dagen ganska siglik. Fast jag ska till Emelie på kvällen och sova där tills vi åker till liseberg! Ska bli skit roligt, men skulle ha varit mysigt om oskar skulle ha följt med men han åkte ju ifrån mig idag. Vi sa hejdå på telefonen halv sju. Det kändes helt okej. Men vi ses ju snart så vi har hälsingland och öland och sådära då vi han ha skit roligt och träffas massor. Längtar redan, Väder suger här i lkpg men det är helt okej. Kunde ju ha varit bättre men det fungerar. mysigt med regn ibland med inte så farligt. Måste sova nu för att jag ska upp fem imorgon.. Blir en lång och tuff dag imorgon. Men ska man tjäna pengar så är det bara att kämpa på så tänker lilla jag hela tiden. Men sov gott nu. 
Ville bara säga att jag älskar ocskar åt helvete! han är mitt liv och kommer vara det i hela mitt liv


puss juliaa.  

söndag kväll.



hej bloggen.
Jag har nyss varit i duschen det var skänt att duscha av sig. Jag och nadia har gjhort en sallad. den ser jätte god ut. Kanske ska äta lite ikväll men jag och nadia ska upp fem imorgon och fixa oss inför att åka till norrköping och sommarjobba. Så smsa gärna nån om du är vaken då. Men jag bloggar säkert ikväll också. Det händervell tror jag om jag orkar och hinner.. Kvällen ser slapp ut ska smsa massor med oskar ikväll. Innan han åker till damark och sen vidare kommer troligtvis skriva varje dag eftersom att oskar ska kunna läsa vad som händer här. Så du kan ju gärna med följa allting :) ha en super duper kväll..
kramar


söndag


Hej bloggen.
Vaknade klockan åtta, sen gick jag hem och åt och fixade mig sen kollade jag på fotboll, jätte söta var dom som spelade men iallafall. Nu ska jag snart hem och kolla läger lite och sen så ska jag till ikanohuset och kolla runt lite. Nadia ska sova hos mig idag också. Mysigast, så vi ska ta en buss snart in snart. Mår bättre idag och känner mig bättre också. Går var en jobbig och stressig dag, hoppas det blir lugnare idag som jag tror och hoppas. Ikväll ska jag bara vara hemma med nadia vet inte vad jag ska göra annars kanske datorn/blogga lite. Vi får se vad dagen bjuder på. Snart liseberg också, på onsdag så drar vi till göteborg! Längtar skit mycket.
Ha en superduper bra dag allihopa bloggar ikväll pussar..


fredag kväll.


Hej bloggen.
Nu har jag gjort det ännu en gång. Jag lämnade han igen, och det var jätte jobbigt denna gången jag kunde inte hålla emot det och fick inte fram några ord. Just då när tårarna kom så kom såklart bussen. Han sa " jag älskar dig " men jag fick inte fram några ord så jag bara log. Men när jag kom på så sa jag till han " jag älskar dig också " Det tog ett tag innan tårarna försvann får se honom den 21 juli 2010 igen.
Men sen när jag hade åkt buss så träffade jag nadia det var såklart roligt! Jag köpte med mig pizza och sen kollade vi på en film men vi kollade aldrig på slutet.. Som det brukar bli. Nu ska vi hoppa isäng, men oskar kanske har somnat eftersom att han inte svarar?! Men skönt om man somna för att natten blev lång igår. Men imorgpn ska jag upp tidigt igen... Sen ska jag och nadia sova över igen för vi ska faktiskt vara duktiga och sommarjobba som jag skrev förut idag. Men nu ska jag hoppa i säng, ska bara kolla bdb, eftersom jag är så gammal av mig. Men komentera gärna ring/smsa imorgon för ska kolla på fotboll men hatar alla som smsar mitt i natten så nej tack ha det bra så bloggar jag i morgon igen pussar och kramar julia..

jag älskar dig oskar vi ses snaart igen alltid vi (LLLLLLLLLLLLLLL)


Lördag

heej bloggen ;)
Dagen har varit jätte bra vaknade med oskar vid min sida sista natten innan han åker. Vi grillade på kvällen och sen så nu sitter jag vid datorn, gråtfärdig. Eftersom han åker i morgon hur jävla tråkigt som helst! vet inte vart jag ska ta vägen! Jag kommer sakna han som fan, tyckte en vecka var jobbigt och nu i en månad lycka till Julia! Känner bara hur jag kommer gråta varje natt och alla filmkvällar kommer vara skit tråkiga, alla kvällar varje dag man inte har något att göra?! vet inte vad jag ska göra? Tänka bort honom eller bara leva livet`eller deppa? Kvällen blir gråta lite i oskars famn, sen så ska jag till pappas hus och vara med nadia, jag och hugo ska åka buss hem till huset och där ska jag äta, mat och sen kolla på tv. Ska sommarjobba tjänar skit mycket pengar mer än vad jag trodde att jag skulle gör ? :O
Jag älskar dig Oskar vet inte vad jag skulle göra utan dig? Tänker tillbaka om hur jag hade varit som person om inte du hade tagit en stor tid i mitt liv! Oskar du har verkligen tagit mitt hjärta och det är jag glad över. Vad som än händer kommer jag alltid minnas namnet ~ OSKAR LEJONCLOU ~. Det är någonting som jag är helt säker på. Våra minnen kan ingen föstå så mycket vi har gått igenom tillsammans. Jag visste sen den första dagen jag såg dig att det var dig jag ville ha och din personlighet, och din ut strålning den är fan helt jävla underbar. Finns bara en av dig så låt mig älska dig i all evighet, för nu oskar vet jag vad jag vill och känner. Älskar dig oskar du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Låt döden skilja oss åt.
Alla borde få ta del av oskars tankar och hans underbara personlighet alla behöver en människa som han.




Men jag fick honom. Alltid vi
Julia hjärta Oskar 21 september 14.45 - måndag 2009

Fredag 11 juni

 

God morgon eller kanske lite sent?

Kvällen igår vart gaska bra fast jag skulle åkt till vännerna men skulle inte ha hunnit och sådant. Men jag hittade mina andra vänner, så var med dom. Vi snackade runt med alla. Så det vart en bra kväll, men jag är ganska trött nu sen igår. Har sovit hos oskar för att jag inte kommer inte träffa honom förren månad. Men under den tiden så ska jag till Göteborg med vännerna kommer bli skit roligt bara längtar.

Dagen och kvällen ser ganska lugn ut vi ska hem till Cornelia och mysa med film tror jag. Så nu ska jag platta håret och fixa till mig lite bilder från kvällen kommer säkert.

men jag bloggar ikväll ha en superduper dag pussar älskar dig oskar

 


RSS 2.0