Till dig baby

Till dig

Redan första dagen jag träffade dig så blev det den bästa dagen i mitt liv, det säger jag inte utan menar det du är en sådan fin person att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Måste respektera vad du tycker men det är svårt när man är på olika nivåer i livet. fanfanfannn! Önskar att du vore min varje sekund men livet är fan inte lätt.... Men vet man ska aldrig sluta kämpa för en person, det har jag lärt mig. Personen tar inte skada utav att få veta sanningen.. Kvällen vi spenderade tillsammans är ett minne i mitt liv glad för att jag har fått lära känna dig, men detta kanske är slutet elle början på en kamp? Det är sådant som märks nu har jag fått säga vad jag vill och det känns bra att du tog dig tid till att lyssna. Men du ska veta att jag alltid kommer gilla dig och tänker på dig varje sekund. Ångrar inte en sekund från det vi har haft. Men det är svårt att se allting det braiga när man gråter som mest.. Kanske folk undrar hur man kan säga så om en person man har träffat en natt, men det klickade och allting! fan fan fan, jag saknar dig och tänker på dig aå mycket. Men det är bara att kämpa för dig..


du, du du och bara du

Svaren på en del frågor



.... PÅ NÅGRA UTAV ERA FRÅGOR....




1. Hur många seriösa förhållanden har du haft ?

Först ar jag tillsammans med en kille som hette Fredrik i 1år, efter det var det Oskar i 2 år och sen vet jag inte om man kan säga att mitt och niklas förhållande va seriöst men det blev i 3 månader:) så samanlagt 3 år och tre månader :)
2. Den personen du skriver om vet han vem det är?

Det är inget jag kan svara på, men jag hoppas han vet vem han är.. Det är sånt som märks ?

3. Har du haft ett ligg på en fest nån gång ?

Haha, knas fråga.. Nej det har jag faktiskt inte rädd över att bli förkrossad..

4. Är du nöjd med din kropp?

hahahaha, tror man aldrig kan vara nöjd? Så finns ju saker man vill ändra?






Svar på flera frågor kommer ikväll och då bilder även kommer:)



julia joelsson boänges

frågestund 2011-11-30

Ikväll blir det frågestund, du kan skicka en fråga på facebook, sms eller på något annat sätt ;)
Jag svarar ärligt på alla frågor som ställs, svaren kommer in imorgon eller ikväll.. Puss puss
Julia Joelsson Boänges

Sagoland 2011-11-30

faaaaaaaaaan

Hade sov morgon till 10.30 idag, men sen så drog man sig mor skolan, efter skolan ska jag dra hem och städa fixa kläderna som ligger utslängda över hela rummet. Resten av veckan blir nog lugn, men tror man drar sig till Linköping över fredagen men inget bestämt helt än. Nästa helg är det begravning och vi får besök från Linköping saknat de som bara den. Somnade grymt tidigt igår, men skriver sen <3


http://www.youtube.com/watch?v=ORO4Yboq3mU - Denna låten passar in på oss två <3
Julia Joelsson Boänges

Engelska, ont i magen, och tankar på dig 2011-11-29

Engelska, ont i magen, och tankar på dig !
sitter på engelska lektionen och fattar ingentinga ångest verkligen. Har extremt ont i magen med, det gör ju inte det bättre precis! Många funderingar på om jag ska dra till linköping i helgen kan inte bestämma mig.. För att många känslor kommer komma, och det beror på hur jag mår. Men det återstår att se, isåfall bara att höra av er om  ni vill ses. Fan va mörkt det är hela tiden, mår dåligt över det blir nog bättre när snön kommer blir lite ljusare. Det är den dagen man vill ha en pojkvän att luta sig emot och mysa med men de kommer väl.. Men det får ta sin tid det vill, känner jag har inte brottom, men om "han" hade varit intresserad skulle inte ens tveka en sekund! Hoppas på att du står vid min sida en vacker dag, kanske ses snart? Kan inte avslöja  vem det är än, förens han är min.
julia Joelsson boänges

en önskan som vill bli uppfylld 2011-11-29

Önskade att du hade sätt detta just nu men vågar inte skicka länken till dig...
Jag känner att nu behöver jag börja med bloggen och snacka av mig lite... Shit mycket som har hänt sen sist, slut med niklas och massa... Många frågar varför vi gjorde  slut det handlade om avståndet och andra jobbiga anledningar. Men nu går mitt hjärta mot en annnan person, men det är så att jag inte vågar berätta det för han. Rädd över att få han att bli rädd och sticka.. Men nu sitter jag i skolan och inte gör ett piss vill bara hem. Gråtit i två dagar i rad av att jag saknar vänner och känner mig helt förkrossad i hjärtat, det närmaste vet va jag menar!
Den killen är så grymt snäll, att jag bara fall för hur man är som person. Önskade att jag kunde få vara när han just nu för sekunden. men tyvärr går det ju inte riktigt så, det mesta känns omöjligt men vet att jag ska kämpa för han, allt kan hända det har jag lärt mig.. Det enda jag kan förlora är att vi bara blir vänner som vi är för tillfället! sit va jag är kär! Men man råkar ju alltid hitta till fel personer, inte bra personer eller så gillar man en som inte gillar tillbaka. Kärleken är fan en gåta, och varför gå runt att vara ledsen.. Men när man har så stora känslor så hjälper inget... Skriver ikväll
Julia Joelsson boänges

RSS 2.0