24 juli

hej !
la aldrig in bilder igår men ikväll ska dom in ;) Men idag har jag varit på centrum och sen så var jag hos min älskade mormor som fyllde 87 år ;) men nu sitter jag på väg till hälsingland! Så jävla skönt har väntat på det i tusen dagar! men ikväll ska vi fiska, så ska bli skit roligt.. Tuff dag igår men jag bloggar ikväll :)

23 juli dra åt...

Ah, kan man inte hitta en respekt lösare människa ? Tror du verkligen att jag kommer prata med dig haha, det kan ju bara du glömma?! tänker aldrig le emot dig längre! dra bara så jag slipper se ditt ansikte!

22 juli









Heej
kvällen är väldigt lyckad! nu snart ska vi kolla på film och mysa, imorgon stockholm och shoppiing !:) men ikväll åt vi tacos, och sen så myste vi på balkongen. Dagen har varit väldigt lung! vi hörs puuuuuuuuuuuuuuuuss

22 juli

Gå bakom mig
Gå framför mig
Gå vart du vill älskling
Men gå inte ifrån mig.

jag älskar dig oskar

22 juli

några bilder från igår ::)





























jjag älskar dig oskar

två bra låtar :)







21 juli

heej bloggen :)

Hej idag gick jag upp tidigt? ja gick upp nio skulle ta bussen ut till pappas hus, vara där över dagen för sista gången. Sen så tog jag lite bilder och oskar kom senare och eftersom det är våran tio månaders dag så åt vi pizza tillsammans och sen fick jag blommor av han skit gulligt :) imorgon slappa! och packa!!
bilder från dagen kommer nuuuuuuu! :) lägger inte upp alla för interneet är skit långsamt..


internet är för långsamt? så vi tar bilderna imorgon istället :)







till dig oskar :)

20 juli

Hej

Nu är jag hos oskar, imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Nadia var visst inte hemma .. Skit tråkigt.. Imorgon sista dagen i huset evigt..  men nu ska  jag nanna, men kanske kan ses imorgon någon? :) smsa/ring..

















hahahahaha, jag hittade en djungelvrål, med en godis som inte skulle vara där, som har kommit fel? :O
skit skummmt  ? :O





vill ha tillbaka min hårfärg! :/





jobbigdag imorgon... finns på mobilen hela dagen puuuss
du får välja din kärlek eller mig?

19 juli

 

Helleoplihopp!

jag vet jag glömde lägga ut bilder igår men lägger upp dom nu.. Myste med grönsaker och sen dipp och filmen "hide and seek" med oskar föräldrar. Nu idag har jag varit med oskar vi fikade med pappa och johan sen var vi och köpte fika.. Dagen har gått åt till att ner alla mina barnsaker från ja va ett år gammal.. imorgon packa ingör veckorna framöver

 

 

 

 

 

JAG VET ATT JAG ÄR BRA OCH GÖR SOM MIN TANDLÄKARE SÄGER DÄRFÖR JA INTE HAR NÅGRA HÅL :D

 

(AV SMINKAD) bjuder

 

 

 

 

 

 

DAAAAAAAAAAGENS BILDER

 

hej då till alla minnen och huset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

| jag vill inte minnas dig men tänker på oss hela tiden |

 

 

ha en bra kväll puss juuulia :)

 


18 juli

Jag vänder mig så fort det blir jobbigt för att slippa möta alla problem..

Hej bloggen..

Nu är jag hemma och slappar galet!:) Imorse så bakade jag vet inte varför egentligen men jag hade ingenting att göra. Sen så duschade jag och sen så tog jag bilder för det behövs ju alltid. Ikväll blir det att bara vara. Tänker tänka bort dig för du år mig bara att bli skit förbanand! Men imorgon ska jag till huset och pappa, ska packa ihop det sista. Det är mycket jobbigt eftersom att jag kommer sakna mitt rum / huset, och min bästavän! men iallafall. Det kan vara farligt att vara för social, och att ha många vänner..

Bilder från morgonen/dagen koommeer nu ! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lite bilder mera bilder från kvällen kommer ikväll. :)

 

puuuusss


17 juli




 

 

 

 

 

 

 

 

Ikvällen bjöd på att följa med mamma och tommy och tommys bror jag eva, till några stora tält. Det var jätte mysigt nu sitter vi här och äter ost, korten är från kvällen.. Nu ska jag snart sova, imorgon ska jag slappa..

puss och good natt från linköpingsstolthet ;)


NU KÖR JAG IGÅNG I NÅGRA MÅNADER!

hejeliopph!

Nu har jag köpt ny kamera så jag tror det kommer bli bättre nu med bilder som jag försöker att lägga upp varje dag. Ibland videoklipp, som jag förmodligen bjuder på.. Tänkte lägga upp lite bilder från dagarna, det senaste.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bildersom sakt från igår och i förrgår.. Jag älskar dig men förlåt mig.

 

 

ha en bääst kväll puuuusss


nu är jag här igen !

Hej bloggen.

Förlåt att jag inte har bloggat någonting men nu är jag här igen,ska snart köpa en kamera så då laddar jag upp bilder varje dag! och det  ju jätte bra hahha eller hur?  Men under sommaren har jag varit och jobbat massor i norrköping träffat vänner och sen badat lite allt som han gör på sommaren. Igår var jag med evelina i norrköping där vi skulle träffa finaste vännerna:) Mycket rolig dag fast snacka om att man var trött när man va hemma.. Gick upp tidigt idag för att ta bussen till stan där jag skulle till tandläkaren, har inte varit där sen två till tre år sen men jag hade inga hål! det var jätte skönt men jag ska dit nästa år.. Ikväll grill på nån camping:) mysigt mysigt. 
saknar vännerna istockholm .. Vi måste ses snart det e ett måste. 

                                                                   puuuuuuuuuuuuuuuuuss
                                               ~ man måste följa sitt hjärta och det har jag gjort
~
                                 datumet  september är en dag som jag alltid kommer minnas. jag älskar faktiskt dig


RSS 2.0